oldaltérkép | belépés | regisztráció | jelszó emlékeztető | hírlevél

A Cool4U Kft

2001 tavaszán kezdte el működését. Cégünk megalakulásától kezdve dinamikusan fejlődött, ennek köszönhetoen 2003-ban 25 millió forintra, majd 2007-ben 80 millió forintra emeltük törzstőkénket.

Jelenleg Budapesten (autóklíma, járműklíma, klímás szerszámok, berendezések, autóklíma, járműklíma szerelő tanfolyamok), Mezőtúron (autóklíma, járműklíma, klímás szerszámok, berendezések, autóklíma, járműklíma szerelő tanfolyamok szervezése), és Szarvason (ipari és háztartási klímatechnika, megújuló energia hasznosítás) rendelkezünk telephellyel, értékesítési hálózatunk az egész ország területére kiterjed és beszállítója vagyunk több romániai és szlovákiai vállalkozásnak. 2013 júniusától romániai leányvállaltunk iS.C. Cool4U Solutii Climatizare Kolozsváron is szeretettel várja kedves vásárlóinkat. Főbb tevékenységeink a Gree és Designair klíma berendezések, Ferroli folyadékhűtők, rooftop berendezések, légkezelő berendezések, Bps fan-coilok, járműklímák, járműklíma- és motorhűtés alkatrészek valamint a hűtős szerszámok nagykereskedelme.

A Cool4U Kft. 2002-ben egyedüli importőrként vezette be a GREE klímákat a magyar piacon. A gyár a legnagyobb klímaberendezés gyártók közé tartozik, ISO9001 és TÜV minősítéssel egyaránt rendelkezik, termékei megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A termékekről bővebb információkat talál a http://www.gree-magyarorszag.hu/ weboldalon.

2006-ban létrehoztunk egy termékcsaládot, melyet DesignAir néven regisztráltattunk. Célunk egyedi megjelenést nyújtó, magas minőségű de mégis elérhető árú légkondicionálók bevezetése volt. Aktuális típusválasztékunkat megtekintheti a http://www.designair.hu/ címen.


A Ferroli folyadékhűtők, rooftop berendezések, légkezelő berendezések és a Bps fancoilok kínálatát a http://www.fancoilok.hu/ és a http://www.folyadekhutok.hu/ oldalainkon böngészheti végig, ahol a teljes termékpaletta megtalálható képekkel és műszaki leírásokkal. Cégünk másik fő tevékenysége a járműklímák, járműklíma- és motorhűtés alkatrészek valamint hűtős szerszámok és szervizberendezések forgalmazása. Kínálatunkban nem csak személygépkocsikhoz, de kamionokhoz, mezőgazdasági gépekhez és raktérhűtőkhöz is találnak pótalkatrészt. A gyárival megegyező alkatrészek mellett, univerzális termékeket is kínálunk. Piacvezetőként ezen a területen a legszélesebb kínálattal és a legkomolyabb raktárkészlettel rendelkezünk. Az általunk forgalmazott szerszámok között egyaránt megtalálható a legegyszerűbb szelepkiszedőés a számítógép vezérlésű automata szervizberendezés is. Olyan neves szerszám beszállítókkal dolgozunk együtt mint a Mastercool, Delphi és a CTR. Szervizberendezéseink karbantartása megoldott és pótalkatrész ellátása folyamatos. Kínálatunk folyamatosan megtekinthető budapesti telephelyünkön ahol előre egyeztetett időpontban kollégáink részletes bemutatót tartanak a gépek használatáról. Weboldalaink közül a http://klimatolto.hu/ foglalkozik a fenti termékcsoporttal. 2006-ban kiadtunk saját magyar és angol nyelvű járműklíma alkatrész katalógusunkat. A kialakított termékpaletta hazánkban egyedülállóan széles. A katalógus tartalmaz műszaki információkat is, melyek segítenek az alkatrész beazonosításában majd beépítésében és beüzemelésében. Katalógusunk letölthető a http://www.cool4u.hu/ címen, vagy megrendelhető CD-s és nyomtatott formában. 2007 tavaszán elindítottuk on-line készlet lekérdező és megrendelő rendszerünket, mely a nap 24 órájában áll partnereink rendelkezésére aktuális árainkkal és raktárkészletünkkel. 2007 augusztusában megvásároltuk az AVA COOLING magyarországi képviseletét ellátó céget . Az AVA termékpalettája autóklíma, járműklíma alkatrészek mellett motorhűtés alkatrészeket is tartalmaz, így kínálatunk további négy termékcsoporttal bovült : vízhűtok , fűtőtestek, olajhűtők, intercoolerek. 2007 őszén DELPHIDiavia a cég kizárólagos importőrei lettünk. A cég teljes palettáját kínáljuk , személy- és haszongépjármű klímákat, DiaviaFrigo raktérhűtőket, buszklímákat és egyedi kialakításhoz speciális kondenzátor és elpárologtató egységeket. Raktárkészletünket és palettánkat folyamatosan bővítjük. Partnereink értékesítését folyamatos akciókkal és személyre szabott ajánlatokkal segítjük. Illatos úti telephelyünkön mintaboltot üzemeltetünk ahol az általunk forgalmazott termékek megtekinthetők és megvásárolhatók. Megrendeléseiket leadhatják telefonon, faxon, e-mail-en és interneten keresztül. On-line rendszerünket a http://www.cool4u.hu/shop/ linken érik el. Amennyiben még nem rendelkeznek belépési kóddal kérem hívják területileg illetékes kollégánkat!

 

Szeretne vásárolni?

A megfelelő autóklíma, járműklíma alkatrész, részegység, szerszám, berendezés, segédanyag, valamint épület klímatechnika berendezés megvásárlására több lehetősége is nyílik a vásárlónak. Autóklíma és járműklíma alkatrészekhez (stb.) személyesen budapesti, vagy mezőtúri üzeletünkben juthat hozzá. Amennyiben ideje nem engedi telefonon is rendelhet terméket, mely kiválasztásában felkészült értékesítőink készséggel segítenek. Épület klímatechnikai berendezéseket telefonon, illetve az internet segítségével választhat, melyet az egyeztetés és vásárlást után az ország bármely pontjára díjtalanul kiszállítunk. Cégünk akciós és promócióban résztvevő termékei bárki számára azonos áron érhetőek el. A nem személyesen megvásárolt autóklíma, járműklíma, szerszám termékeket bizonyos értékhatár felett szintén díjtalanul házhoz szállítjuk az ország egész területén. Az akciós és promócióban szereplő termékek ára nem tartalmazza ezt a költséget. Járműklímás webáruházunkban viszonteladóink regisztráció után a nap 24 órájában kersgélhetnek, rendelhetnek. Az ezen a elületen rendelt termékekre is a járműklímás szállítási feltételek vonatkoznak. Viszonteladóink számára vásárlói kedvezmény rendszert működtetünk, mely lehetővé teszi számukra, hogy az aktuális lista árból vásárlásaik mértékétől, mennyiségétől függően árengedményt kapjanak. A vásárlási feltételekről bővebb információért hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon emailt...


Garanciakezelés – Elvárja a megbízhatóságot?

Előre mutató, állandó üzletpolitikánk alapfeltétele, hogy nem bújunk ki a garanciális felelősségvállalás alól, hanem inkább fő célunk állandó ügyfelek biztosítása társaságunk tartós fejlődésének fenntartása érdekében.


Nagyszerűség – Gyors megoldást szeretne?

Tevékenységeinket a maradéktalanság iránti elkötelezettségünk mozgatja. Feladatunk mindennap, hogy a klímapiac legjobb épületklímáit, autóklímáit, alkatrészeit és szolgáltatásait nyújtsuk, amely magában foglalja a teljesen rugalmas, villámgyors kiszolgáláson át a műszaki segítségnyújtáson keresztül, az ajánlott szakszerviz hálózatunkat, mely igény szerint megoldást kínál minden előtérbe kerülő feladatra


Szakmai tudás– Műszaki kérdései vannak?

Technikus kollégáink segítenek bármely megvásárolt termékünkkel kapcsolatos kérdésére.


Változó világ– A legújabb és legszélesebb kínálat érdekli?

A felgyorsult, mindig változó világban a cégek csak állandó újításokkal biztosíthatják fennmaradásukat. Mint az elmúlt 10 évben, ma is a jövő irányába tekintünk, és a várható igényekre figyelünk, hogy vállalkozásunk sikerétévtizedeken átívelően is biztosítsuk. Ez kétségtelenül a termékpaletta állandó megújítását, fejlesztését és karbantartását is tartalmazza, hogy ne aggódjon, vajon csak ott felejtették a weboldalon a kifutó cikkeket, vagy a régebbi akciós árat.


Becsület – Nem akar problémákat?

Működésünk alapja az etikus magatartás. Kereskedelmünket a becsületes hozzáállás, a tisztelet a vásárlók, a munkatársak, és céges partnerek iránt, továbbá a teljes átláthatóság veszi körül.


Haszon – Miért választana mást?

Egy jól működő üzletnek a környezete számára is profitot és esélyt kell teremtenie. A Cool4u Kft. beszállítói pozíciójából kifolyólag rendelkezik a megfelelő képességekkel, hogy a csak a legjobb minőséget kiváló áron kínálja vevői számára – ha széles a kínálat és versenyképes az ár miért vásárolna máshol?