oldaltérkép | belépés | regisztráció | jelszó emlékeztető | hírlevél

Minőségpolitika:Cégünk küldetése, működésének alapelve, hogy felkutassa, összegyűjtse, feldolgozza a gazdasági élet résztvevői számára nélkülözhetetlen, új információkat, megkeresse azokat, akik ezekkel az információkkal rendelkeznek, és segítségükkel eljutassa oda, ahol azokra a legnagyobb szükség van...
 

Cégünk küldetése, működésének alapelve, hogy felkutassa, összegyűjtse, feldolgozza a gazdasági élet résztvevői számára nélkülözhetetlen, új információkat, megkeresse azokat, akik ezekkel az információkkal rendelkeznek, és segítségükkel eljutassa oda, ahol azokra a legnagyobb szükség van.
 
A COOL4U Kft-nél folyó oktatás és vizsgaszervező tevékenység minden elemében a szolgáltatásokat igénybe vevők igényeit szolgálja. Akkor lehetünk sikeresek, ha vevőink és partnereink elégedettek, ha azt érzik, hogy mind az oktatási, mind a vizsgáztatási folyamat középpontjában a hallgató áll. Ezt nagyfokú figyelemmel, folyamatosan megújuló és empatikus tanári magatartással, szaktudással, a kulturált feltételek biztosításával, illetve a hallgatói visszajelzések érdemi figyelembevételével érhetjük el. Minőségpolitikánk kulcsszavai az igényesség és eredményesség, ezért vevőink, megrendelőink felé mindenkor színvonalas és pontos, tehát minőségi szolgáltatást igyekszünk nyújtani, valamint megbízható és korrekt magatartást biztosítani.

Célunk: megrendelőink, partnereink, vevőink egyedi, egyéni igényeinek rugalmas kielégítése, a vállalkozással szembeni megelégedettségük folyamatos növelése, versenyképességének állandó javítása. A társaság jövedelmezősége és munkatársainak elégedettsége érdekében folyamatos és állandó minőségjavításra törekszik. Minden munkatársától elvárja a személyes szinten megjelenő minőséget és azt, hogy állandó célja legyen saját munkájának javítása, mások munkájának segítése. A csoportmunka eredményessége érdekében elvárjuk, hogy minden munkatárs személyes felelősségével és tudásával járuljon hozzá a cég sikeréhez.

A képzések struktúráját, az alkalmazott módszereket, a képzés didaktikáját és ritmusát úgy alakítjuk, hogy ezt a fajta gyakorlat-központúságot hangsúlyozzák és kiemeljék. Éppen ezért képzéseink feszesek, dinamikusak és jó hangulatúak, arra törekedve, hogy nyitottá tegyék a résztvevőket a képzés szakmai tartalmának befogadására és motiválttá a tanultak alkalmazására. Minőségirányítási rendszerünk alapja a partneri megelégedettség, ezért megbízóink igényei alapján folyamatosan fejlesztjük, javítjuk tevékenységeinket.

A COOL4U Kft elkötelezett a jogszabályi és szakmai követelmények teljesítése, a minőségirányítási rendszer, továbbá a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt. Ennek érdekében nyomon követjük a tevékenységünket meghatározó, szabályozó környezet változásait, évenként felülvizsgáljuk tevékenységünket, ennek eredményei alapján aktualizáljuk minőségcéljainkat, minőségirányítási rendszerünket.

A COOL4U Kft minőségpolitikáját valamennyi munkatársunk megismerte, és kötelezettséget vállal a benne foglalt elvek betartására.

Budapest, 2012. május 21.