oldaltérkép | belépés | regisztráció | jelszó emlékeztető | hírlevél

Képzési szükségletek felmérése – képzési tanácsadásKépzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás A képzési szükségletek feltárása, és a szükségletfeltáráshoz kapcsolódó...
 

Képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás A képzési szükségletek feltárása, és a szükségletfeltáráshoz kapcsolódó képzési tanácsadás a képzéseink iránt érdeklődő, képzéseinkre jelentkező potenciális résztvevők számára biztosított díjmentes szolgáltatás. A szolgáltatás célja: Annak felmérése, hogy a megrendelő / képzés iránt érdeklődő személyes képzési szándékai, célja és igényei egybeesnek-e az általunk biztosított képzések célrendszerével.

Ugyancsak cél a tanácsadási tevékenység során a képzéssel kapcsolatos személyes döntéshez szükséges, elsődlegesen a képzési kínálatunkkal kapcsolatos információk átadása. Amennyiben képzési kínálatunk nem tartalmaz a megrendelő / jelentkező igényeinek megfelelő képzést vagy képzéseket, a tanácsadási tevékenység keretében támpontokat adunk a számára megfelelő képzések felkutatatásához.

A szolgáltatatás megvalósításának fő folyamata: a szükségletfelmérést és tanácsadást személyes konzultáció keretében a képzésszervezéssel megbízott munkatárs hajtja végre. A képzési tanácsadás során alapvetően saját szolgáltatásainkat, azok szakmai életpálya szempontjából elérhető, a jelentkező/érdeklődő által realizálható hasznait, várható eredményeit ismertetjük. Amennyiben a szolgáltatást igénybevevő érdeklődést mutat valamely képzésünk iránt, irányított kérdések segítségével megvizsgáljuk, hogy személyes szándékaihoz, érdeklődéséhez, karriercéljaihoz mely képzési program áll a legközelebb. Ha sikerült azonosítani a képzési kínálatunkkal összhangban képzési igényeit és elvárásait, lehetőséget biztosítunk a kiválasztott képzési programhoz illeszkedő előzetes tudásszint felmérés elvégzésére. Amennyiben a feltárt képzési szükségletek kielégítésére az általunk szervezett képzések nem alkalmasak, a tanácsadás keretében segítjük a szolgáltatás igénybevevőjét abban, hogy felkutassa a számára legmegfelelőbb képzési programot, illetve az azt kínáló képző szervezetet.


A szolgáltatás ingyenes.