oldaltérkép | belépés | regisztráció | jelszó emlékeztető | hírlevél

Flexibilis klíma tömlő készítés | javítás | fittingelés 

Egyedi klíma tömlő készítés, javítás a Cool4U-nál

Az autóklíma,járműklíma rendszerek egyik legfontosabb eleme a klíma tömlő. Szerepe a hűtőközeg biztonságos és rugalmas úton történő szállítása a klímarendszer egyéb alkatrészei között. Sok esetben előfordul, hogy a nem megfelelően elvezetett, vagy vegyi szennyezésnek kitett klíma tömlő megsérül. Ekkor a klíma tömlő szerkezete már nem képes maradéktalanul a klímarendszeren belül tartani a hűtőközeget. Ekkor szükségessé válik a klíma tömlő javítása, cseréje.

A klíma tömlő készítés minden esetben minta alapján történik. A gyártás költsége és a vállalás határideje a készítés bonyolultságától függ.

 

Kérjen ajánlatot e-mailben! Amennyiben lehetséges, kérjük mellékeljen leveléhez fényképet, rajzot a készítendő, javítandó tömlőről! Munkatársaink rövidesen válaszolnak.

 

szerviz@cool4u.hu


Klíma tömlők

 

Normál klíma tömlő
Univerzális klíma tömlő: - R12 - R134a - Olaj: Ásványi, PAG, POE - Szorítópoharas és horgas autóklíma, járműklíma fittingekkel használható.


Csökkentett falú autóklíma, járműklíma tömlő
Univerzális klíma tömlő csökkentett külső átmérővel: - R12 - R134a - Olaj: Ásványi, PAG, POE Szorítópoharas és horgas fittingekkel használható.


Refri Star klíma tömlő
Acél hálóval erősített klíma tömlő: - Üzemi nyomás 35bar - Max terhelés 200bar - -40°C/+125°C - Olaj: PAG,POE - R134a, R404a; R407C - Szerelhető fittinggel használható


Frigostar klíma tömlő
Raktérhűtő rendszerek javításához használt klíma tömlő.


Refri Master klíma tömlő
Raktérhűtő rendszerek javításához használt csökkentett falvastagságú klíma tömlő.

 

Autóklíma, járműklíma Fittingek

 

Acél klíma fittingek
Nagy választékban kapható normál és csökkentett falú klímatömlőkhöz egyaránt alkalmazható univerzális csatlakozók.


Forrasztható klíma fittingek
A forrasztható fittingek használatával megtarthatóak a gyári speciális csőcsatlakozások. Normál és csökkentett falú klímatömlőkhöz egyaránt használhatók.


Frigoclic klíma fittingek
Széles választékban kapható raktérhűtő rendszerek javításához használt csatlakozók. A Frigostar és Refri Master klímatömlőkhöz használhatók.


Springlock klíma fittingek
Gyári csövek javításához használt gyorscsatlakozós fittingek.


Szerelhető klíma fittingek
Kifelezetten nagy teherbírású, főként nagy teljesítményű busz rendszerek javításához használt csatlakozók. A Refri Star klímatömlőkhöz használhatók.

 

 

Autóklíma, mobil és járműklíma tömlők, klímatömlő készítés egyedi igények szerint. Gyári autóklíma, járműklíma tömlők forgalmazása