oldaltérkép | belépés | regisztráció | jelszó emlékeztető | hírlevél

CTR utastér hygiénia

 

A CTR Group utastér fertőtlenítő berendezéseit 2010 óta forgalmazzuk Magyarországon, de a CTR több mint 15 éve sikerrel értékesíti berendezéseit egész Európa területén. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően , a CTR készülékek mindig megfelelnek a piac követelményeinek , a magas minőségi és technikai elvárásoknak.


ELEKTRONIKUS, ZÁRT TÉRBEN HASZNÁLHATÓ FERTŐTLENÍTŐ BERENDEZÉS
   
A személyautók légkondicionáló rendszerében, ahol a higiénia és a tisztaság alapvető elvárás, a kémiai eljárásokat alkalmazó termékek gyakran nem biztosítják a szennyeződések teljes eltávolítását. Tény, hogy vannak olyan részek, melyekről nehéz, vagy lehetetlen a szennyezés eltávolítása, ahol vírusok, baktériumok, gomba spórák könnyen elszaporodhatnak.Ezek a mikroorganizmusok meglepő sebességgel képesek elszaporodni, és ezek felelősek a kellemetlen szagokért.

Semmilyen tisztítószer sem képes elpusztítani őket, kivéve az ózont!

A Microbiological Decontaminator (Mikrobiológiai fertőtlenítő) biztosítja a teljes fertőtlenítést minden kellemetlen szerves és szervetlen szag megszüntetését a használati utasítások betartása esetén.

 ULTRAHANGOS KLÍMAFERTŐTLENÍTŐ BERENDEZÉS
Az ultrahangos cellák rendkívül finomra szétporlasztják a tisztítófolyadékot (100 ml) a permet eltávolítja a baktériumokat és mikroorganizmusokat, ezáltal megszünteti a dohos szagot.  Illatosított adalék párologtatóhoz 125g

TULAJDONSÁGOK

 

  • - Magas hatásfok
  • - Gyors és egyszerű beüzemelés, működtetés

 

 


A klimatolto.hu megnyitása új lapon...