Válassza ki a kívánt gyártót, vagy írjon egy Denso, OE számot, kompresszor típust, vagy egy konkrét autógyártót a kereső mezőbe és a megjelenő táblázatból kényelmesen kiválaszthatja a keresett típust és a hozzá való kompresszort és az egyéb keresett információt... A listában található árak csak a Denso termékekre vonatkoznak és 2013. március 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényesek
Untitled Document

Minden viszonteladónak, szerviznek és végfelhasználónak szüksége van olyan autóklíma, járműklíma alkatrészre, mely 100% megbízhatóságot képvisel. A DENSO ilyen! A DENSO ezt a címet világszerte vezető autógyártóktól kapta az erős, hatékony, és megbízható, eredeti autóklíma, járműklíma technológia, a fejlett eredeti alkatrészek és rendszerek kifejlesztésének és gyártásának köszönhetően , melyeket mindennap több millió autós tesz próbára.

Szinte számtalan kiváló DENSO autóklíma, járműklíma alkatrész elérhető a Cool4U kft-nél. A DENSO nemzetközi üzleti egysége széleskörű és fejlett gyári minőségű autóklíma alkatrészeket kínál programjában, mely a globális DENSO autóipari innováció 60 éves örökségén alapul. Válassza Ön is a DENSO alkatrészeket, mert ezzel élvonalbeli márkára teszi a voksát, mely tízből kilenc autóban az első beszerelésből kifolyólag megtalálható! Ezáltal Ön is segít a jobb, környezetbarátabb és gazdaságosabb autó és jármű használat meghonosításában! Ezenfelül értéknövelő helyi terméktámogatást kínálunk Európa-szerte, mely a megbízható termék elérhetőségét, kiterjedt technikai hátteret, képzést és maradéktalan ügyfél-megelégedettséget hordoz.


Cím
1097 Budapest, Illatos út 7. térkép
Tel.: +36 1 422 1818
Fax : +36 1 357 6390
e-mail: mail@cool4u.huNyitva tartás
Üzlet: Hétköznap | 8.00 - 16.00
Call center: Hétköznap | 8.00 - 17.00
Alkatrész rendelés: Hétköznap | 8.00 - 16.00