oldaltérkép | belépés | regisztráció | jelszó emlékeztető | hírlevél

Épület klímatechnikai akciók - aktualitások

 

Gree levegő-víz hőszivattyúk
:Cégünk közel tíz éve a Gree klímák magyarországi forgalmazója, így természetes, hogy a Gree gyár hőszivattyúit is forgalmazzuk. Ezek a hőszivattyúk 8-16 KW közötti teljesítménnyel rendelhető komplett egységek. Könnyen telepíthető beltéri hidroblokkal is rendelkező berendezés. A végfelhasználói árlista letöltéséhez kérjük kattintson ide...

Zubadan levegő-víz hőszivattyúk:
Ismert márka a magyar piacon is. A hőszivattyút a japán Mitsubishi gyár gyártja. Időtálló, megbízható, kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező, kiegészítő villamos fűtést nem igénylő termék. A Cool4u Kft által az elmúlt három évben értékesített 7 – 20 KW teljesítmény leadására képes berendezések problémamentesen, az üzemeltetők, végfelhasználók megelégedésére üzemelnek. A megrendelőink azonnali, gyors kiszolgálására nagyobb raktárkészlettel állunk rendelkezésre. A végfelhasználói árlista letöltéséhez kérjük
kattintson ide!

Solar4u napkollektor:
a hőszivattyúkhoz kapcsolódóan ajánlott napkollektorok telepítése is, amely képes a rendszer nagyságától függően a háztartás meleg víz igényét részben, vagy teljesen előállítani. A Solar4u minősített síkkollektorok külön rendszerbe is telepíthetők és üzemeltethetők, de kapcsolhatók más fűtési rendszerek vezérléséhez is. Végfelhasználói árlista letöltéséhez kérjük kattintson ide!

Mitsubishi Zubadan AKCIÓ + Ajándék Gree légtísztító

Már most a késő nyári meleg napokon gondoljon a hűvösebb őszi és hideg téli napokra. Korszerűsítse fűtését, vásároljon akciós áron hőszivattyút! A beruházáshoz jelenleg még állami támogatás is igényelhető, melyről részletes információk a  http://www.emi.hu/res2/USZT-FUTESKOR-2012_PalyazatiUtmutato_2012-07-25.pdf  web lapon olvasható.

A készlet erejéig a Mitsubishi Zubadan 11 és 14 KW-os fűtőteljesítmény leadására képes egységeit akciós áron értékesítjük és megrendelés esetén azonnal leszállítjuk a beüzemelés helyszínére. Az akciós ár mellé ajándékba adunk még 1 db Gree légtisztítót. Az akció részleteiért Kérjük kattintson ide!

Cégünk forgalmazza a Gree gyártmányú levegő víz hőszivattyút is.  Ezek a hőszivattyúk  8-16 KW közötti teljesítménnyel rendelhető komplett egységek. Könnyen telepíthető, beltéri hidroblokkal is rendelkező berendezés. A végfelhasználói árlista letöltéséhez Kérjük kattintson ide!

További műszaki információk, áregyeztetés, kedvezmények ügyében hívja kollégáinkat bizalommal!

Bővebb információért hívja épület klímatechnika értékesítőinket, tanácsadóinkat: +36 1 422 1818 / 2. gomb