oldaltérkép | belépés | regisztráció | jelszó emlékeztető | hírlevél

Mitsubishi hőszivattyúkCégünk nagy hangsúlyt fektet a hőszivattyúk forgalmazására, mivel napjaink energetikai problémái, egyre inkább ráirányítják a felhasználók figyelmét az alternatív energetikai berendezésekre. Ezeknek a kihívásoknak megfelelően alakítottuk ki termékpalettánkat a hőszivattyúk terén és vettük fel a Ferroli gyár termékei mellé a Maxa és a Mitsubishi gyárak termékeit is. Kínálatunkban szerepelnek levegő-víz, föld-víz és víz-víz hőszivattyúk is.

Levegő-víz hőszivattyúink scroll kompresszorral vannak felszerelve, az alkalmazott hűtőközeg az R410a környezetbarát hűtőgáz. Egészen -25 ºC –tól +46 ºC-os külső hőmérsékletig tudunk berendezéseket ajánlani. Mindez lehetővé teszi a Magyarországon uralkodó hőmérsékleti viszonyok közötti alkalmazásukat, különös tekintettel arra, hogy a környezeti hőmérséklet csúcsértékei ritkán lépik túl a téli -10 ºC, illetve a nyári +35 ºC-ot. A kínálatunkban szereplő hőszivattyúk a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően, különösen jó energiahatékonysággal bírnak. A készülékeink kiegészíthetők számos kiegészítővel, mint például a beépített napkollektoros csatlakozás, integrált elektromos fűtés, lágyindítás, stb.. Főbb felhasználási területük elsősorban családi házak, nyaralók, kisebb közösségi épületek és egyéb speciális helyek fűtése-hűtése. Szinte kizárólagosságot élveznek a levegős hőszivattyúk az olyan létesítmények fűtésénél, ahol az elektromos áramon kívül, más fűtési mód nem érhető el.Víz-víz és a föld-víz hőszivattyúink teljesítménye 5kw-tól egészen 1000kw-ig terjed. Mind az alkalmazott hűtőközeg, mind a kompresszorok típusa a berendezés teljesítményétől függ. Ennek megfelelően kínálatunkban scroll és csavar kompresszoros gépek is helyet kaptak, kisebb gépeink R410a hűtőközeggel, míg nagyobb berendezéseink R134a hűtőgázzal üzemelnek. A kínálatunkban szereplő víz-víz és geotermikus hőszivattyúk alkalmasak kútvizes, talajszondás és bármilyen forrás oldali vízzel való működtetésre is. Energiahatékonyságuk kedvezőbb mint a levegős hőszivattyúké, ennek köszönhetően elterjedésük is kezd szélesebb körűvé válni. Főbb felhasználási területük a családi házaktól, a nyaralóktól kezdve, egészen a több ezer négyzetméteres komplexumokig terjedhet.

Szerződéses partnereink segítségével az ország teljes területén meg tudjuk oldani a hőszivattyús rendszerekre vonatkozó igények felmérését és megrendelés esetén a készülékek telepítését, beüzemelését és házhoz szállítását is.

Levegő-víz hőszivattyú berendezések -25 C külső hőmérsékletig