oldaltérkép | belépés | regisztráció | jelszó emlékeztető | hírlevél

Mobil hűtő és járműklíma szerelő - tanfolyam


A képző intézmény adatai:

neve: Cool4U Kft.
székhelye: 5540 Szarvas, Szabadság út 14.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00233-2009
Intézményakkreditációs lajstromszám:AL-2760
Program akkreditációs lajstromszám:PL-6702

Ügyfélfogadás:
cím: 1097 Budapest, Illatos út 7.
ügyfélfogadási idő: hétfő - péntek (9.00 - 15.00)


Untitled Document

A következő FG-VI | FG-VII vizsga időpontja: 2015. március 31.
A következő T-VII | T-III tanfolyam időpontja: 2015. március 2. | Mezőtúr
A következő T-VI tanfolyam időpontja: 2015. március 23.


Érjen el üzleti és szakmai sikereket egy új szakma elsajátításával!


Örömmel tájékoztatjuk,hogy a Cool4U Kft. 2012-ben továbbra is rendszeresen Mobil hűtő és járműklíma szerelő valamint Nagyteljesítményű szállítmány hűtő és járműklíma szerelő tanfolyamot szervez. A tanfolyamon elsajátíthatók a klímatechnika alapismeretei, a járműklíma berendezések, buszklímák, raktérhűtők működése és szerkezeti felépítése. Bemutatásra kerülnek a meghibásodások feltárásának és azok kijavításának módjai. Megtekinthetőek és kipróbálhatóak a járműklíma berendezések javításakor használt szerszámok és diagnosztikai berendezések. Képzéseink modul rendszerűek. Programunk akkreditált és ezért mentes az adó alól.
Miért válasszon Bennünket?

  • - Mert vezető oktató kollégáink már több mint 15 éve vesznek részt   a magyarországi járműklíma szerelők elméleti és gyakorlati   képzésében.
  • - Mert cégünk a járműklíma alkatrészek és klímás szerszámok valamint szervizberendezések forgalmazására specializálódott, így   a   tanfolyam elvégzése után stabil beszállítói háttérrel indíthatja új tevékenységet.
  • - Mert kipróbálhatja és megismerheti a járműklíma javítás legkorszerűbb eszközeit.
  • - Mert iskolánkban nem csak megtanulhatja a járműklíma szerelést, de az F-gáz vizsgát is leteheti.
  • - Mert tanfolyamunk akkreditált program keretein belül zajlik (Akkreditációs lajstromszám: PL-6702) és   mentes az adó   alól.


Mobil hűtő és járműklíma szerelő | T - VII

 

50 órás program.
A tanfolyamot sikeresen elvégzők az FG-VII vizsgát követően jogosultak maximum 3kg töltetű mobil hűtő és járműklímaberendezés kivitelezésére, szerelésére, javítására, karbantartására.

A tanfolyam költsége (bruttó): 88.200Ft*

A programmodul célja
A szakképesítés munkaterületéhez tartozó legjellemzőbb, tehát a 3kg-nál nem nagyobb hűtőközeg töltettel üzemelő mobil hűtő és járműklíma szereléshez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. Kialakítva az azokhoz szükséges tulajdonságokat (alkalmazott szakmai ismeretek, szakmai készségek, képességek, személyes, társas és módszerkompetenciák).

 

A programmodul során elsajátított ismeret, kialakított készség, képesség, kompetencia

Képes és jogosult lesz a 3 kg-nál kisebb töltetű felépítményhűtők- és járműklíma-berendezések telepítésére, szerelésére, karbantartására és javítására. Képes lesz tudatosan alkalmazni a környezetvédelmi előírásokat, különös tekintettel a hűtőközegek környezetbe kerülésének megelőzését. Képes lesz rendszeres, dokumentált szivárgásellenőrzés elvégzésére.

 

*A résztvevők a tanfolyam ideje alatt a kiemelt kedvezménnyel válogathatnak páratlan járműklíma alkatrész, szervizberendezés, szerszám és segédanyag kínálatunkból. A kedvezmény nem érvényesíthető az átadási áras és akciós termékekre.

 

Kedvezményes szállás a tanfolyam színhelyén:

5.500Ft + Áfa / szoba (Elhelyezés 3 ágyas szobákban)

 


 

Hagyományos jelentkezési lap letöltése (PDF)...
Hagyományos jelentkezési lap letöltése (DOC)...

Ha van kérdése az oktatással kapcsolatban, itt felteheti és hamarosan megválaszoljuk!